Bisque van Koninklijke kreeft in een korstje.
Duo van wildpatés, gekonfijte kweepeer en peer, toast.
Grijze garnaalkroketjes, OF Parmezaanfondues
Gepocheerd ei, garnalen, puree van butternut, saus van citroenmousseline.
*****
Filet van Marcassin Grand Veneur, puree van selderijwortel, gestoofde witlof.
Rug van Kabeljauw “Vapeur”, Stoemp van Pak Choi, Romige Kreeft.
Filet Mignon de Bœuf, Béamaise Maison, P. Allumettes.
Gebraden Lamsbout met Rozemarijn, Seizoensgroenten, Rösti Aardappelen.
*****
Karamel Beurre Salé ijs, Peer brunoise, Speculoos biscuit.
Huisgemaakte donkere chocolademousse.
Huisgemaakte citroentaart, viooltjesvijgencoulis.
© Copyright – Le Mucha – TVA: 0421422735 – Powered by RestoFactory