Suggesties &
Feestmenu.

25 december middag

Suggesties & feestelijk menu geserveerd op 25 december 's middags

Voorgerechten

  • Kreeft en kalfszwezerik fricassee, zwemmende groenten, kreeftenemulsie 34,50
  • Gebakken warme worst uit Lyon, linzen op Madrileense wijze 24,50
  • Gebakken eendenlever “Normandische stijl”, cantharellen 29,00
  • Foie Gras uit de Landes, Port gelei, Brioche brood 27,50
  • Gepocheerd ei, garnalen, puree van butternut, saus van citroenmousseline 23,50

Hoofdgerechten

  • Gebraden fazant in een stoofpan: Fijne Champagne OF Brabançonne (2cvts) 68,00
  • Zeetong gevuld met Salpicon van Kreeft, Emulsie, Purée van Butternoot 42,00
  • Zadelhaasfilet, Selderijpuree & Peer in Wijn 38,00
  • Haasfilet, Poivrade saus, Pommes Amandines, Gestoofde Witlof 39,50
  • Echte Elzasser Zuurkool met 5 Vleessoorten of Varkensham, P. Purée 32,00

Menu voor €75

Keuzes

Bisque Royale van kreeft en Croûte.

Duo van wildpatés, gekonfijte kweepeer en peer, toast.

*****

Grijze garnaalkroketjes, OF Parmezaanfondue

Gepocheerd ei, garnalen, butternutpuree, citroenmousselinesaus.

*****

Filet van Marcassin Grand Veneur, selderijpuree, gestoofde witlof.

Gestoomde kabeljauwfilet, Stoemp de Pak Choi, Romige kreeft.

Gebraden Lamsbout met Rozemarijn, Seizoensgroenten, Rösti Aardappelen.

*****

Karamel Beurre Salé ijs, Peer brunoise, Speculoos biscuit.

Huisgemaakte citroentaart, violette vijgencoulis.