Revisited Meulemeester-stijl Gepocheerd ei, Grijze garnalen, Mousseline Saus
Tagliata van Pluma Iberico, Roquette, Parmezaan, Espelette Aïoli.
Grijze garnaalkroketjes OF Parmezaanse Fondues
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen & Zalm, Citroenolijfolie, Vincentsaus.
*****
Gestoofde Lamsbout, Tomaat & Knoflook Confit,
Jus van verse tijm.
Gebakken Mignon de Bœuf, Sauce Béarnaise, Pommes Allumettes Maison.
Hart van halfgare zalm, gepureerde groene olijven, romige kreeft.
Aiguillettes van Eendenborst met Bloedsinaasappel, Pommes Amandines.
*****
Donkere chocolademousse, gezouten boterkaramel.
Huisgemaakte Tiramisu.
Griekse yoghurt, gekonfijte veenbessen, citrusrasp, witte chocolade.
© Copyright – Le Mucha – TVA: 0421422735 – Powered by RestoFactory