Spring Days Menu

Een uitnodiging om het mooie weer te vieren met verfijning en creativiteit. Reserveer je tafel en geniet van een voorjaarsvakantie vol smaak.

Spring Days Menu

Laat je verleiden door de verse en geïnspireerde seizoenskeuken, te ontdekken in twee gastronomische formules:

3 gangen menu
45€

Elke doordeweekse lunch beschikbaar
Alleen op reservering!

Keuzes

Zelfgemaakte Parmezaanse Fondues

Mousse van Port Kwartel op Toast, Gemengde Salade.

***

Gestoomde snoekbaarsfilet, paprikapuree, kreeftenemulsie.

Supreme van parelhoen met sinaasappel en gember, ambachtelijke kroketten, gemengde salade.

***

Mousse en Symbiose, karamel van gezouten boter.

Ile Flottante, Crème Anglaise & Praliné.

4 gangen menu
55€

Beschikbaar op doordeweekse avonden, zaterdag lunchtijd en zondag
Reserveren verplicht!

Keuzes

Proeverij

***

Gerookte Holstein Carpaccio, Vitello Tonnato stijl

Duo van Kroketten (Grijze garnalen & Parmezaanse kroketten), Gebakken Peterselie.

Landes Groene Asperges, Vlaams Ei, Gerookte Zalm.

***

Pure Pata Negra filet in Persillade, Mange-Tout, Jus de Veau à la Sauge.

Gestoomde snoekbaarsfilet, paprikapuree, kreeftenemulsie.

Supreme van parelhoen met sinaasappel en gember, ambachtelijke kroketten, gemengde salade.

***

Huisgemaakte citroentaart met coulis van rode vruchten.

Ile Flottante, Crème Anglaise, Praliné & Ahornsiroop.

Mousse en Symbiose, gezouten boterkaramel,