Spring Days Menu
Een uitnodiging om het mooie weer te vieren met verfijning en creativiteit. Reserveer je tafel en geniet van een voorjaarsvakantie vol smaak.
Laat je verleiden door de verse en geïnspireerde seizoenskeuken, te ontdekken in twee gastronomische formules:
Elke doordeweekse lunch beschikbaar
Alleen op reservering!
Keuzes
Zelfgemaakte Parmezaanse Fondues
Mousse van Port Kwartel op Toast, Gemengde Salade.
***
Gestoomde snoekbaarsfilet, paprikapuree, kreeftenemulsie.
Supreme van parelhoen met sinaasappel en gember, ambachtelijke kroketten, gemengde salade.
***
Mousse en Symbiose, karamel van gezouten boter.
Ile Flottante, Crème Anglaise & Praliné.
Beschikbaar op doordeweekse avonden, zaterdag lunchtijd en zondag
Reserveren verplicht!
Keuzes
Proeverij
***
Gerookte Holstein Carpaccio, Vitello Tonnato stijl
Duo van Kroketten (Grijze garnalen & Parmezaanse kroketten), Gebakken Peterselie.
Landes Groene Asperges, Vlaams Ei, Gerookte Zalm.
***
Pure Pata Negra filet in Persillade, Mange-Tout, Jus de Veau à la Sauge.
Gestoomde snoekbaarsfilet, paprikapuree, kreeftenemulsie.
Supreme van parelhoen met sinaasappel en gember, ambachtelijke kroketten, gemengde salade.
***
Huisgemaakte citroentaart met coulis van rode vruchten.
Ile Flottante, Crème Anglaise, Praliné & Ahornsiroop.
Mousse en Symbiose, gezouten boterkaramel,