Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Kreeft en kalfszwezerik fricassee, zwemmende groenten, kreeftenemulsie 34,50
  • Gebakken warme worst uit Lyon, linzen op Madrileense wijze 24,50
  • Gebakken eendenlever “Normandische stijl”, cantharellen 29,00
  • Foie Gras uit de Landes, Port gelei, Brioche brood 27,50
  • Gepocheerd ei, garnalen, puree van butternut, saus van citroenmousseline 23,50

Hoofdgerechten

  • Gebraden fazant in een stoofpan: Fijne Champagne OF Brabançonne (2cvts) 68,00
  • Zeetong gevuld met Salpicon van Kreeft, Emulsie, Purée van Butternoot 42,00
  • Zadelhaasfilet, Selderijpuree & Peer in Wijn 38,00
  • Haasfilet, Poivrade saus, Pommes Amandines, Gestoofde Witlof 39,50
  • Echte Elzasser Zuurkool met 5 Vleessoorten of Varkensham, P. Purée 32,00