Facebook
Instagram
Facebook
Instagram
Seizoen
Suggesties
Menu Jazz
De Kaart
< Terug naar
Seizoen suggesties
Voorgerechten
Wok Gesauteerde Bouchotmosselen, Knoflook- en Peterselieboter, Ricard
23,50
Torchon-gebakken Landes Foie Gras Port gelei, Brioche
27,50
Poêlée de Champignons des Bois, Pain Toasté, Jus Truffé
23,50
Gebakken worst uit Lyon met linzen uit Madrilenië
21,50
Duo van ambachtelijke wildpatés, geconfijte peer en kweepeer, toast
21,50
Hoofdgerechten
Gebraden fazant in een stoofpan: Fijne Champagne OF Brabançonne (2cvts)
65,00
Hertenfilet met pepersaus, veenbessen en amandelappels
36,00
Hazenrugfilet gebakken met Meaux mosterd, peer in wijn, selderijpuree
39,00
Gestoomde zeeduivel noisettes, bospaddenstoelenrisotto, kreeftenemulsie
35,50
Black Angus Australië (+/-350gr), frietjes allumettes
45,00
Home
Over Ons
De Kaart
BIB Menu
Suggesties
Business Lunch
Jazz Menu
Foto’s
Contact
Reservatie
Home
Over Ons
De Kaart
BIB Menu
Suggesties
Business Lunch
Jazz Menu
Foto’s
Contact
Reservatie
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u tevreden bent.
OK
Nee
Privacybeleid