Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Gebakken sint-jakobsschelpen, boerenkool, guancialechips, romige kreeft. 28,00
  • Tagliata van Pluma Iberico, rucola, Parmezaan, Espelette Aïoli. 23,50
  • Gratin van Scampi met Witlof & Duxelle van Champignons. 26,50
  • Ceviche van Skrei, knoflook, citroen, gember, rode ui, koriander, olijfolie 25,00
  • Revisited Meulemeester-stijl Gepocheerd Ei, Grijze Gamba's, Mousseline Saus. 23,50

Hoofdgerechten

  • Rundsfilet à la Ficelle, Grand-Mère groenten, ouderwetse mosterd 42,00
  • Gestoomde rug van Deense Skrei, gepureerde groene olijven, citroenmousseline 29,50
  • Kalfslever à l'Anglaise, spek, sperziebonen, knoflookconfitpuree 28,00
  • Duikenborstfilet met bloedsinaasappel, Pommes Amandines 29,50
  • Gebakken Australische Black Angus (+/-350gr), huisgemaakte lucifer appels 45,00