Seizoen Suggesties

Seizoen suggesties

Voorgerechten

  • Wok Gesauteerde Bouchotmosselen, Knoflook- en Peterselieboter, Ricard 23,50
  • Torchon-gebakken Landes Foie Gras Port gelei, Brioche 27,50
  • Poêlée de Champignons des Bois, Pain Toasté, Jus Truffé 23,50
  • Gebakken worst uit Lyon met linzen uit Madrilenië 21,50
  • Duo van ambachtelijke wildpatés, geconfijte peer en kweepeer, toast 21,50

Hoofdgerechten

  • Gebraden fazant in een stoofpan: Fijne Champagne OF Brabançonne (2cvts) 65,00
  • Hertenfilet met pepersaus, veenbessen en amandelappels 36,00
  • Hazenrugfilet gebakken met Meaux mosterd, peer in wijn, selderijpuree 39,00
  • Gestoomde zeeduivel noisettes, bospaddenstoelenrisotto, kreeftenemulsie 35,50
  • Black Angus Australië (+/-350gr), frietjes allumettes 45,00